De Telegraaf krant

De Telegraaf krant

By De Telegraaf B.V.

 • Category: News
 • Release Date: 2010-09-08
 • Current Version: 2.4.6
 • Adult Rating: 12+
 • File Size: 71.02 MB
 • Developer: De Telegraaf B.V.
 • Compatibility: Requires iOS 8.0 or later.
Score: 2.5
2.5
From 25 Ratings

Description

De krant zoals die elke ochtend van de drukpers rolt en door miljoenen Nederlanders wordt gelezen. Zoals u gewend bent boordevol spraakmakend nieuws, achtergronden, opinie en reportages. Ook het regionieuws en VROUW magazine (op vrijdag) ontbreken vanzelfsprekend niet. De compleet vernieuwde Krant-app bevat veel handige features, zoals: * De krant lezen ‘in krantenstijl’, hiervoor zoomt u in op de pagina; * De krant lezen ‘in artikelstijl’, hiervoor tikt u op een artikel op de pagina; * Vanuit het artikel, is het artikel ook te beluisteren (mits online); * U kunt artikelen eenvoudig delen via e-mail of sociale media; * De krant is doorzoekbaar; * Alle verschenen kranten van 1 week terug zijn te downloaden en lezen; * U krant staat elke morgen voor u klaar (mits verbonden met wifi); * Via de nieuwsticker bovenin uw app ziet u in een oogopslag het actuele nieuws van telegraaf.nl; Wij zijn continu bezig om de app te verbeteren. Heeft u tips, opmerkingen of suggesties? Dat stellen we zeer op prijs! Mail ons via ioskrantenapp@telegraaf.nl of neem telefonisch contact op via telefoonnummer 088 824 824 2. Let op: het downloaden van de krant via een 3G netwerk kan, zeker in het buitenland, kostbaar zijn. Raadpleeg uw provider voor meer informatie of gebruik de "light"versie. Onze prijzen van losse edities en het iTunes abonnement: Losse editie iPad: € 1,99 Losse editie iPhone: € 0,99 Telegraaf iTunes maand abonnement: € 15,99 Hiervoor kunt u 7 dagen in de week, ook op zondag, de krant downloaden. Het Telegraaf iTunes abonnement is een maand abonnement. Deze aankopen doet u met uw iTunes account, u ontvangt ook per e-mail een bevestiging van uw aankoop. Dit iTunes abonnement loopt, mits dit zelf is uitgeschakeld, iedere maand automatisch door. U dient minimaal 24 uur voor de vervaldatum dit abonnement op te zeggen. U kunt uw abonnement niet vroegtijdig, voor afloop van de looptijd annuleren. Het automatisch verlengen en stopzetten kunt u zelf beheren via uw Accountinstellingen. De Privacy Verklaring van TMG vindt u hier. http://corporate.tmg.nl/privacy-verklaring De Algemene Voorwaarden van TMG vindt u hier. http://www.tmg.nl/algemene-voorwaarden

Screenshots

Reviews

 • Zaterdag editie

  2
  By RAF67020135
  Werkt goed, alleen de zaterdag editie wil niet downloaden. Bij het laatste gedeelte, nummer 6 paginavoorbeelden, blijft het hangen en stop de download uiteindelijk.
 • Waardeloos

  1
  By Citizenship Applicant
  Je kan 2 weken oude kranten lezen, masr moet een abonnement hebben voor recente kranten. Waardeloze app. Kan beter je browser openen en naar telegraaf.nl gaan; Dasr kun je tenminste WEL de krant lezen...
 • Crasht :-(

  1
  By Jaapie37
  de Telegraaf de krant, (zelfs bij laatste update 5 januari) crasht direct nog steeds . Dit op vlekkeloos werkende iPad 3 en ondanks resetten en re-installeren etc. Ook ondanks dat alle andere tijdschriften en kranten in de kiosk wel vlekkeloos werken. Graag fix svp. Daarom voorlopig nog steeds 1ster!
 • Slechte interface

  1
  By Traasfamily
  Kijk eens naar een fatsoenlijke krant interface als FT of WSJ.
 • Goede krant, matige interface.

  2
  By Guy on Aruba
  Ik haat het als sommig dingen niet gelezen/bekeken kunnen worden omdat er geen popup voor is gemaakt. NRC heeft dezelfde ongelukkige interface. Een popup moet naar mijn mening optioneel zijn, en ik wil kunnen inzoemen op de manier waar iPad en iPhone groot mee is geworden.
 • Leuk, maar mist functionaliteit

  1
  By Tony and Mami
  Leuk om eens het Nederlandse nieuws in krant layout bij te houden vanuit Amerika. Ik mis alleen wel wat functionaliteit, zoals een direct link naar andere pagina's als er bijvoorbeeld een artikel is die meerde pagina's omvat.
 • Zonde van mijn geld.

  1
  By HallvanBezouwen
  Ik lees elke dag www.telegraaf.nl op mijn iPhone (gewoon 'gratis' via Safari) en dacht dat deze app me de daadwerkelijke krant zou laten zien, inzoomen op artikelen. Maar je kunt niet eens de letters lezen! Kiosk is slechts een scan van de gedrukte pagina en niet eens interactief. Moet echt nog aan gesleuteld worden. Geen aanrader!
 • Te duur

  3
  By Don_Ron
  Ziet er goed uit en werkt prettig, maar losse edities zijn veel te duur voor de iPad (€1,59). Op de iPhone kosten ze maar € 0,79. Van waar dit enorme verschil?? Het zou prettig zijn als je bij gekochte edities verder kon inzoemen. En als abonnee van de papieren editie zou de digitale versie (net als op je PC) gratis moeten zijn. Al met al zie voorlopig van aanschaf losse nummers af en kijk ik (als abonnee) wel via Safari gratis naar de digitale editie. Jammer, want de iPad interface leest prettiger.

Comments

keyboard_arrow_up