De Telegraaf Krant

De Telegraaf Krant

By De Telegraaf B.V.

 • Category: News
 • Release Date: 2010-09-08
 • Current Version: 3.0.8
 • Adult Rating: 12+
 • File Size: 67.78 MB
 • Developer: De Telegraaf B.V.
 • Compatibility: Requires iOS 9.3 or later.
Score: 2.5
2.5
From 33 Ratings

Description

De krant zoals die elke ochtend van de drukpers rolt en door miljoenen Nederlanders wordt gelezen. Zoals je gewend bent boordevol spraakmakend nieuws, achtergronden, opinie en reportages. De Telegraaf Krant app is vernieuwd! Handig: * Overzichtelijker vormgegeven. * Nieuwe leeservaring met sectie-navigatie, pagina- en artikeloverzicht. * Je hoeft niet meer te wachten met lezen tot een krant volledig is gedownload. * Bijlagen kun je voortaan los van de krant downloaden en lezen. Wat ga je misschien missen: * Artikelen delen kan nog niet. Dat voegen we op een later moment weer toe. * De Puzzels. Maar je kunt fijn doorpuzzelen in een van de mooie Denksport Apps die je vindt via het menu. * iTunes Abonnementen ondersteunen we niet meer. In het menu onder Vraag & Antwoord vind je meer informatie daarover. * Deze nieuwe App gebruikt een ander bestandsformaat voor kranten. Eerder gedownloade edities worden gewist. En verder: * Niet alleen de App maar ook het proces erachter is volledig vernieuwd. * We zijn benieuwd wat je ervan vindt! De app is toegankelijk voor abonnees met een combi en een digitaal abonnement op De Telegraaf. Abonnees met een print abonnement kunnen hun abonnement uitbreiden tot een combi abonnement met toegang tot de digitale producten. Ook is het mogelijk om een losse krant te kopen via iTunes. We hopen dat je veel plezier beleeft aan de app. Voor vragen en feedback kun je mailen naar iosnieuwsapp@telegraaf.nl of bellen naar 088 - 824 80 10. © 2018 TMG Landelijke Media B.V., Amsterdam. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden: https://www.tmg.nl/nl/algemene-gebruiksvoorwaarden Privacy: https://www.tmg.nl/privacy Cookies: https://tmgonlinemedia.nl/gegevensverwerkinginapps/telegraaf.nl

Screenshots

Reviews

 • Zaterdag editie

  2
  By RAF67020135
  Werkt goed, alleen de zaterdag editie wil niet downloaden. Bij het laatste gedeelte, nummer 6 paginavoorbeelden, blijft het hangen en stop de download uiteindelijk.
 • Waardeloos

  1
  By Citizenship Applicant
  Je kan 2 weken oude kranten lezen, masr moet een abonnement hebben voor recente kranten. Waardeloze app. Kan beter je browser openen en naar telegraaf.nl gaan; Dasr kun je tenminste WEL de krant lezen...
 • Crasht :-(

  1
  By Jaapie37
  de Telegraaf de krant, (zelfs bij laatste update 5 januari) crasht direct nog steeds . Dit op vlekkeloos werkende iPad 3 en ondanks resetten en re-installeren etc. Ook ondanks dat alle andere tijdschriften en kranten in de kiosk wel vlekkeloos werken. Graag fix svp. Daarom voorlopig nog steeds 1ster!
 • Slechte interface

  1
  By Traasfamily
  Kijk eens naar een fatsoenlijke krant interface als FT of WSJ.
 • Goede krant, matige interface.

  2
  By Guy on Aruba
  Ik haat het als sommig dingen niet gelezen/bekeken kunnen worden omdat er geen popup voor is gemaakt. NRC heeft dezelfde ongelukkige interface. Een popup moet naar mijn mening optioneel zijn, en ik wil kunnen inzoemen op de manier waar iPad en iPhone groot mee is geworden.
 • Leuk, maar mist functionaliteit

  1
  By Tony and Mami
  Leuk om eens het Nederlandse nieuws in krant layout bij te houden vanuit Amerika. Ik mis alleen wel wat functionaliteit, zoals een direct link naar andere pagina's als er bijvoorbeeld een artikel is die meerde pagina's omvat.
 • Zonde van mijn geld.

  1
  By HallvanBezouwen
  Ik lees elke dag www.telegraaf.nl op mijn iPhone (gewoon 'gratis' via Safari) en dacht dat deze app me de daadwerkelijke krant zou laten zien, inzoomen op artikelen. Maar je kunt niet eens de letters lezen! Kiosk is slechts een scan van de gedrukte pagina en niet eens interactief. Moet echt nog aan gesleuteld worden. Geen aanrader!
 • Te duur

  3
  By Don_Ron
  Ziet er goed uit en werkt prettig, maar losse edities zijn veel te duur voor de iPad (€1,59). Op de iPhone kosten ze maar € 0,79. Van waar dit enorme verschil?? Het zou prettig zijn als je bij gekochte edities verder kon inzoemen. En als abonnee van de papieren editie zou de digitale versie (net als op je PC) gratis moeten zijn. Al met al zie voorlopig van aanschaf losse nummers af en kijk ik (als abonnee) wel via Safari gratis naar de digitale editie. Jammer, want de iPad interface leest prettiger.

Comments

keyboard_arrow_up